Историята със зверството в София, при което четирима маскирани нападнаха момче,

...
Историята със зверството в София, при което четирима маскирани нападнаха момче,
Коментари Харесай

Първи подробности за пребития от маскирани 15-годишен, негов съученик е...

Историята със зверството в София, при което четирима маскирани нападнаха момче, е почнала още в четвъртък, съобщава Trafficnews.bg, базирайки се на свои източници. Андрей, по този начин се споделя потърпевшото 15-годишно момче, е извикан на среща от негов съученик и още 5 - 6 момчета. Съученикът споделил на Андрей по телефона да се схванат по " мъжки ". Момчето отива с татко си и до пердах не се стига.

``
реклама

В петък, в 12.30 часа, Андрей излиза самичък за съревнование по британски език (живее до Мол " София " ) и тъкмо тогава младежи с маски го пребиват. Андрей вижда, че имат нож и бокс, само че не е удрян с нито едно от двете. Има зачервявания по врата и е със подозрение за комоцио. Предварителната информация, че има хематом на главата, не се удостовери, момчето е с леки пострадвания по тялото и е оставено за наблюдаване в Пирогов и през днешния ден, казаха от лечебното заведение.

Задържан е съученикът му, който предния ден се е обадил да се видят. Засега не признава да е взел участие в багра или да има нещо общо с това. Андрей разказал на служителите на реда, че счита, че е поради някогашната му другарка, която сега е другарка със съученика му. Съученикът му обаче твърди, че са единствено другари.

В момента полицията изземва записи от камери в региона.

Припомняме, по-рано през днешния ден бащата на Андрей, беше безапелационен, че покушението над сина му е опит за ликвидиране. Той е подал тъжба в столичното Трето районно управление (на МВР).

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР